Reserveren of een vraag stellen?

Enthousiast geworden of heb je gewoon een vraag? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier of stuur een whatsapp bericht naar 06-30620743.

Over Suzanne

Mijn naam is Suzanne de Jager, ik woon in Yerseke en ik heet u van harte welkom op mijn website. Ik ben getrouwd met Richard en wij hebben samen een dochter en een zoon.

Na 16 jaar bij een oesterbedrijf op kantoor te hebben gewerkt met uitzicht over de oesterputten keek ik met veel enthousiasme naar de gidsen en wilde ik ook heel graag rondleidingen gaan geven langs deze natte pakhuizen.

Culisteps?

Ik ben begonnen als gids in mei 2008 voor VVV Zeeland, dat helaas eind 2020 opgehouden is te bestaan. Op 1 januari 2018 heb ik mijn eigen bedrijf Culisteps opgericht.

R

Passie

R

Enthousiasme

R

4-talig

Online contactformulier

Neem contact op

Een keuze gemaakt uit het aanbod? Vul dan hiernaast het formulier in of stuur een whatsapp bericht met je wensen. Je ontvangt van mij zo snel mogelijk een reactie met eventueel een prijsopgave als dat nodig is.

Spreek een datum af!

Vergeet ook vooral niet een datum (of meerdere) op te geven. Lukt het op de opgegeven datum niet, dan stuur ik je altijd een alternatief voorstel!

Ontmoet Suzanne

Wanneer alles geregeld is ontvang je een defintieve bevestinging met betaalgegevens en de precieze locatie en tijdstip voor de activiteit.

u

Een vraag

Benieuwd naar de kosten voor een rondleiding op maat? Of een andere vraag? Vul dan ook het online formulier in of stuur een whatsapp bericht. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van mij.

Contact

Suzanne de Jager
06-30620743
suzanne@culisteps.nl

Social Media

Volg je Culisteps by Suzanne al?

Corona

Ik maak gebruik van een microfoon zodat ik op 1,5 meter afstand goed te verstaan ben.

© 2018-2023 Culisteps by Suzanne | webdesign LadyLemon

× Hoe kan ik je helpen?